Din nou problema sporurilor.
Intr-o luna un angajat are spor de noapte sau ore efectuate in week-end.
Ca urmare trec cuantumul lor in termen de 20 de zile de la modificare asa cum spune ITM-ul.
Dar ce fac in luna urmatoare cand angajatul nu mai lucreaza in week-end?
Sterg sporul si il reactivez in luna in care are ore efectuate in week-end?
Daca il pastrez nu exista riscul sa se considere de cei de la ITM ca a beneficiat de acei bani desi nu avea dreptul ptr. ca nu a lucrat simbata sau duminica?
Din Îndrumări tehnice pentru utilizarea aplicației Revisal 5.0.6
pct.14 : Sporurile salariale care se introduc în aplicația Revisal sunt sporurile cu caracter permanent acordate de către angajator conform contractului individual de muncă. Pentru introducerea unui spor care nu se regăsește în lista predefinită se accesează butonul „Adaugă spor” din meniul „Angajator” al aplicației Revisal.
Multumesc frumos, dar intrebarea mea se referea la situatia in care o persoana care in mod normal lucreaza in ture, deci noapte, intr-o luna, sa spunem septembrie, nu are ore efectuate noaptea.
Din cate am inteles ITM -ul a instituit regula cf careia cuantumul sporurilor se trece lunar, deoarece el difera de la luna la luna. Dar ce fac cu luna in care nu am spor de noapte? Daca ma puteti ajuta! :">
Salariu
irinica
Va rog, daca poate cineva sa-mi raspunda daca pot face (daca este legal) urmatorul lucru:
unui lucrator comercial care lucreaza simbata si duminica (prin ... (vezi toată discuția)