avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog mult ajutati-ma in legatura cu agentia imobliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog mult ajutati-ma in legatura cu agentia imobliara

Buna ziua,detin un apartament si il am in vanzare,m-au sunat diverse agentii sa ma intrebe despre el si daca il pot adauga in oferta lor si am zis ca da si acum una dintre agenti mi-a adus un client. De fata cu agentul imobiliar clientul nu parea prea interesat dar dupa ce s-a despartit de agent a venit inapoi la mine si a zis ca vrea sa il cumpere dar nu prin agentie. Daca el a semnat la agentie ca a vizualizat apartamentul meu si acum il cumpara fara sa stie ei este vreo problema?si daca da,care?si cine are de suferit daca ar fii sa afle?eu sau clinetul?ce se poate intampla? va multumesc foarte mult. Va doresc succes
Cel mai recent răspuns: Korobase , utilizator 15:43, 3 Ianuarie 2012
Daca dvs. nu ati semnat cu agentia niciun angajament, atunci nu va intereseaza daca respectivul va cumpara prin agentie sau nu. Dvs. nu aveti nicio obligatie fata de agentie.
Etic ar fi ca dvs. sa incurajati potentialul client sa plateasca comisionul agentiei imobiliare (doar a beneficiat de serviciile acesteia).
La fel si dvs. Fara agentia imobiliara, n-ati fi avut un potential client...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract exclusivitate agentie imobiliara Radu Culcea Radu Culcea Sotia a semnat un contract de exclusivitate cu o agentie imobiliara pentru vanzarea unui apartament.Eu nu am fost de acord cu acest contract si nu am ... (vezi toată discuția)
Intermediere geogeorge geogeorge poate o agentie sa impuna printr-un contract de intermediere vanzatorului sa nu vanda apartamentul unei persoane neprezentate de agentie??mai ales,atat timp ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)