avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca

Momentan lucrez cu un program de 8 ore, si vreau sa ma mut la o alta firma tot cu 8 ore, si la firma care sunt acum in prezent sa raman cu un contract de 2 ore. Cum se procedeaza? Sau daca imi inchid obligatiile de tot cu job actul nu as vrea sa raman descoperita nici macar o zi pentru un eventul concediu de maternitate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 2 Noiembrie 2011
Puteti incheia CIM cu 8 ore cu cealalta firma, la firma actuala incheiati act aditional la CIM pentru reducerea programului de la 8 ore la 2 ore, cu aceeasi data ca la prima.
Trebuie sa dati o declaratie la cele 2 firme in care sa precizati care este angajatorul de baza (la alegerea dvs.), pentru ca doar la acesta beneficiati de deduceri la impozit pentru eventuale persoane declarate in intretinere.
Acea declaratie cu privire la functia de baza nu este obligatorie ... in urma modificarilor aduse Codului Muncii s-a abrogat aceasta prevedere.

Codul fiscal prevede ca deducerea personala se acorda la functia de baza , fara a mai face precizarea ca salariatul este obligat sa dea o declaratie in acest sens ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cim la aceeasi sc denisa2011 denisa2011 am dat peste o sc care are 2 cim la aceasi sc: unul de 8 ore si unul cu 4 ore.Pana aici toate si frumoase, problema este ca staul din punctul meu de vedere nu ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru IonD IonD Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: 1.un contract individual de munca cu timp partial ( 6 ore ),este insotit de un alt contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)