avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... eliberare diploma licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

eliberare diploma licenta

Dosare 11623 si 10776 avocat stan Solutie pe site curtii de apel bucurestiAdmite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea precizată la data de 31.05.2011. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu. Respinge cererea de chemare în garanţie a MECTS formulată de pârâta Universitatea Spiru Haret. În temeiul art. 246 Cpc ia act de renunţarea reclamantei Bănică (Chirilă) Cristina la judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, 1.11.2011. Admite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea precizată la data de 31.05.2011. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu. Respinge cererea de chemare în garanţie a MECTS formulată de pârâta Universitatea Spiru Haret. În temeiul art. 246 Cpc ia act de renunţarea reclamantei Bănică (Chirilă) Cristina la judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, 1.11.2011.9rog pe cineva sa-mi traduca in termeni liberi care este verdictul0
Cel mai recent răspuns: Andreea_Lita , utilizator 17:02, 2 Noiembrie 2011
Pe scurt,pentru primul dosar, cererea de chemare in judecata a fost respinsa. Unul dintre reclamanti a renuntat la judecata. Dupa ce veti primi acasa hotararea, o veti putea ataca cu recurs in termen de 15 zile.
Pentru al doilea dosar, urmatorul termen este pe 3.12.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cerere chemare judecata seanasdzxc seanasdzxc Admite excepţia de netimbrare a cererii de chemare în judecată, invocată > de instanţă din oficiu. Anulează cererea de chemare în judecată ... (vezi toată discuția)
Diploma spiru haret sdan sdan Chiar daca poate, a devenit un subiect plictisitor, ma vad nevoit sa apelez la dvs. ptr. urmatoarea problema - am deschis actiune la CA ptr. eliberarea ... (vezi toată discuția)
O curte de apel zice da, alta zice nu. cine are dreptate? Mioara57 Mioara57 Va rog, am o nedumerire: [b]Curtea de apel Timisoara:[/b] Admite cererea de suspendare Solutie: Admite cererea promovată şi precizată de reclamantul ... (vezi toată discuția)