avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum procedez?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum procedez?

Am o societate asupra careia a fost demarata procedura de faliment de catre Finantele Publice.
Firma are de incasat de la primarii (au fost chiar blocate conturile acestora) - sumele ce sunt de incasat fiind mai mari decat suma ce trebuie virata fiscului.
Cum trebuie sa procedez - in calitate de asociat unic - pentru a incasa sumele ce raman dupa achitarea creditorului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 17:00, 3 Noiembrie 2011
Falimentul soc - presupune lichidarea activelor incasarea creantelor plata creditorilor si a cheltuielilor de procedura iar ce mai ramane va apartine
Exista si varianta reorganizarii societatii - dupa plata creditorilor soc nu se radiaza , isi continua activitattea
Multumesc.
Stiu ca diferenta imi apartine. Problema pe care mi-o ridic este daca acest lucru trebuie realizat intr-un anumit interval de timp (ex: in 6 luni sa se finalizeze etc)?
Sau pot astepta chiar si mai mult in situatia in care recuperarile dureaza?
Sunt conditionat de anumite termene?
Nu exista limitare in timp
Procedura se inchide dupa ce toate bunurile au fost valorificat , creantele incasate si toate sumele distribuite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Conditii pt a intra in insolventa sau faliment justme8 justme8 buna ziua, in cazul unui srl cu datorii atat la stat cat si la furnizori, se poate intra in insolventa sau faliment? ...si care ar fi conditiile? firma are la ... (vezi toată discuția)