avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... paguba banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

paguba banca

In 2008 am facut o refinantare, cand am descoperit ca pe cardul de salariu era o descoperire mai mare decat stiam. Binenteles ca banii nu erau in cont ci doar figurau ca descoperire de la 1700 la 3900. Am cerut explicatii bancii si am cerut sa vad cererea prin care s-a aprobat acea marire. Mi s-a aratat o cerere pe numele meu dar nu era semnatura mea. Atunci reprezentantul bancii a zis ca o sa faca cercetari si o sa-mi fie comunicate rezultatele.De atunci au trecut mai bine de 3 ani si ma tot amana ca nu stiu cei din provincie si ca asteapta un raspuns de la Bucuresti. Tinand cont ca a trecut atata timp mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii? Eu am acoperit suma respectiva deoarece nu-mi aproba banca refinantarea.Ce pasi ar trebui sa urmez ca sa reusesc sa-mi recuperez pierderea.Daca era banca in aceasta situatie ce masura putea sa ia?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:34, 3 Noiembrie 2011
Incepeti facand un memoriu la sediu central la bancii, la protectia consumatorului si la Comisia de supravehere bancara de la BNR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagere penala in potriva unei banci ostaciuc ostaciuc Buna seara, Zilele trecute am mers sa ridic bani din contul de salariu. Cand am ajuns la bancomat am constatat ca nu am deloc bani. A doua zi am mers la banca ... (vezi toată discuția)
Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Casier bancar pintea sorin marian pintea sorin marian Buna ziua! Cine poate sa-mi spuna cum pot afla daca figurez ca rau platnic catre banci? Cu citeva luni in urma mi-a venit dela BCR o somatie ca sint ... (vezi toată discuția)