:">salut. am un dosar la judecatorie din luna august, pentru condus sub influenta alcoolului. #-o nu am avut accident. care ar fii consecintele si cum fac sa gtrabesc judecarea dosarului tinand cont ca dosarul a stat la politie din 11.11 2010 si din luna august 2011 este la judecatorie. alcoolemia a fost dupa recalculare de 1,15. hellp.multumesc
daca probatoriul este ok atunci veti fi condamnat la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei (cel mai probabil), permisul va fi anulat si il puteti obtine abia dupa implinirea 1 an de la raminerea definitiva a sentintei penale.
La primul termen invocati 320 indice 1 Cod procedura penala, se va termina procesul pe loc. Luati legatura cu avocatul din oficiu sau angajati-va unul.
Nu aveti ce face astea sunt termenele datorate supraaglomerarii instantelor. Este vorba de o infractiune care in conditii normale se pedepseste cu incisoare cu suspendare si anularea permisului. In instanta e bine sa va recunoasteti vina si sa aratati ca va pare rau pt ce ati facut si puteti beneficia de reducerea cu 1/3 a pedepsei.
Alcoolemie la volan
kokojumbo
Buna ziua.
Eu sunt din Brasov si acum 6 luni am fost prins baut la volan in Loc. Turda. Alcoolemie fiola - 0.57. Astazi m-a sunat un domn politist ca trebuie ... (vezi toată discuția)