Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez ca litigiul sa se judece mai repede?

:">salut. am un dosar la judecatorie din luna august, pentru condus sub influenta alcoolului. #-o nu am avut accident. care ar fii consecintele si cum fac sa gtrabesc judecarea dosarului tinand cont ca dosarul a stat la politie din 11.11 2010 si din luna august 2011 este la judecatorie. alcoolemia a fost dupa recalculare de 1,15. hellp.multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:20, 4 Noiembrie 2011
vedeti pe :
[ link extern ] /
daca probatoriul este ok atunci veti fi condamnat la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei (cel mai probabil), permisul va fi anulat si il puteti obtine abia dupa implinirea 1 an de la raminerea definitiva a sentintei penale.
La primul termen invocati 320 indice 1 Cod procedura penala, se va termina procesul pe loc. Luati legatura cu avocatul din oficiu sau angajati-va unul.
Nu aveti ce face astea sunt termenele datorate supraaglomerarii instantelor. Este vorba de o infractiune care in conditii normale se pedepseste cu incisoare cu suspendare si anularea permisului. In instanta e bine sa va recunoasteti vina si sa aratati ca va pare rau pt ce ati facut si puteti beneficia de reducerea cu 1/3 a pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat ContSters186333 ContSters186333 Salut ! Vreau sa stiu si eu care sunt consecintele si dupa cat timp primesc permisul inapoi in situatia in care am condus autoturismul personal cu o alcoolemie ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan kokojumbo kokojumbo Buna ziua. Eu sunt din Brasov si acum 6 luni am fost prins baut la volan in Loc. Turda. Alcoolemie fiola - 0.57. Astazi m-a sunat un domn politist ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool cobra21 cobra21 salut, daca ma poate ajuta cineva; in mai 2010 mi-a fost retinut permisul pentru conducere sub influenta alcoolului cu 0,72 la mie. la o saptamana dupa aceea ... (vezi toată discuția)