Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua. Am cumparat in luna august a anului 2008 o masina noua si am platit taxa de inmatriculare care se percepea atunci. Am auzit ca se poate recupera aceasta taxa, sau cel putin o parte din ea. Daca da va rog sa-mi spuneti in ce conditii si ce trebuie sa fac (Masina noua cumparata din reprezentanta, achizitionata si inmatriculata august 2008). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: minutzu , utilizator 18:11, 7 Noiembrie 2011
veti adresa catre finante o cerere prealabila de restituire a taxei auto si, dupa raspunsul lor va veti adresa tribunalului cu actiune in obligatia de a face-restituirea taxei auto.
~ Conținut șters la cerere ~
care sunt sansele de recuperare in acest moment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Avocat si mediator Avocat si mediator As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru actiunea de restituire a taxei auto pentru un autoturism second hand adus din Uniune. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto - diverse aspecte Hamann Hamann 1. Buna seara, tot prin instanta pot recupera in prezent o taxa auto platita in august 2010 si una in august 2012? Termenul de prescriptie e 5 ani? Ma gandesc ... (vezi toată discuția)