Care este modalitatea prin care fostul sot, dupa divort si partaj cu primirea sultei, sa fie obligat sa-si schimbe adresa din buletin, care in momentul de fata este la adresa mea?
S-a mutat deja de 2 saptamani, dar cartea de identitate este valabila pana in anul 2017.
Multumesc
Multumesc pentru raspuns, dar nu mai am rabdare cu actiunile in instanta dupa 5 ani de judecata. In 2017 va fi nevoit sa-si schimbe cartea de identitate si oricum va dispare de la adresa mea.
In termen de 15 zile de laschimbarea domiciliului are obligatia de a schimba actul de identitate. Daca stiti unde locuieste spuneti-i ca-i trimiteti Politia pe cap sa-l amendeze ca nu si-a schimbat actul de identitate la noua adresa. Poate asa va fi mai intelegator... Daca pierde actul sunteti si mai norocoasa, fara consimtamantul dvs. nu mai poate face altul la adresa imobilului proprietatea dvs.
Chestia cu obligatia de a face e de durata si posibil sa nu aiba nici o finalitate. Stiu o persoana care din 2006 a incercat pe aceasta cale sa-si determine un frate sa-si schimbe adresa, hotararea a ramas definitiva in 2010 dar fratele e de negasit ca sa fie pus in legalitate cu un nou act de identitate. Asa ca nu stiu daca se merita. Da, daca se ajunge ca din cauza datoriilor cu care figureaza imobilul dvs sa va treziti ca sunteti in situatia de a vi se vinde imobilul sau mai stiu eu ce trasnaie, atunci da, merita sa va agitati.
Vorbiti cu sectoristul, daca stiti domiciliul actual al exsotului dvs., sa-i faca o vizita si sa-i puna in vedere ca trebuie sa-si schimbe buletinul in urma sentintei ramase definitive si irevocabile.
Luarea in spatiu
mitzubabau
Am inchiriat un apartament in baza unui contract de inchiriere inregistrat la fisc pana in data de 01.08.2014. Chiriasul care este din alt judet are un copil ... (vezi toată discuția)