Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolvent facultate fara licenta

daca am absolvit facultatea anul acesta-dar nu am luat licenta pe care urmeaza sa o dau in februarie anul viitor-am dreptul la indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:42, 10 Noiembrie 2011
O discutie utila aveti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Mergeti la Agentia de Somaj cu adeverinta de absolvent de la facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am terminat facultatea, nu am licenta, pot beneficia de somaj? crina_mihai crina_mihai Am si eu o nelamurire...am terminat facultatea recent, pot primi si eu ajutor de somaj?..inca nu mi-am dat licenta si nu o dau anul asta...am si lucrat dar nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru somaj acordata studentilor absolventi, conform art.82/legea 76/2002 lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! Fiica mea a absolvit Universitatea de muzica, si a luat licenta in sesiuna ianuarie-februarie(2013) asa cum se specifica si in adevarinta.Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)