avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna pentru CMI cu duratata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna pentru CMI cu duratata determinata

Buna ziua,

As vrea sa stiu si eu modul de acordare al concediului de odihna pentru contracte cu durata determinata. Dupa ce perioada se pot acorda si in ce conditii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lanisoara , utilizator 22:36, 16 Noiembrie 2011
Durata concediului este proportionala cu perioada lucrata in anul calendaristic. De aici rezulta si dupa ce parioada are dreptul la o zi de concediu, intreg concediul putand fi luat dupa prestarea activitatii un an de zile calendarstic. Se poate acorda si anticipat prin programari sau la cerere, angajatorul are obligatia acordarii concediului de odihna in fiecare an calendaristic.
Persoanele incadrate pe baza de cim pe per det beneficiaza de aceleasi drepturi ca si pers incadrate pe baza de cim pe per nedeterminata,puteti intra in concediu de odihna dar dc termenul de desfasurare a cim pe durata det se implineste iun timpul concediului,contractul este desfacut chiar dc dvs sunteti in concediu,intre cauza de suspendare si cea de incetare are prioritate cea de incetare,in acest caz prin ajungere la termenul prevazut
multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pe durata determinata Monica H. Monica H. daca sunt angajata pe o durata de 6 luni pot beneficia de concediu de odihna? si daca da, la cate zile de concediu am dreptul? va multumesc! (vezi toată discuția)
Co pentru perioada de proba. volodea volodea Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata, cu per. de proba 90 de zile, din 5.12.2011 pana in 29.02.2012. Am incetat CIM conf. art.31alin(3) din C.M. In CIM ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna negut_dorina negut_dorina buna ziua.am 3 cazuri am contract pe perioada determinata expira 17.04 2012 intrebarea este cate zile de concediu de odihna pot sa le dau de ex pe luna ... (vezi toată discuția)