avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, FR, 4 ani, si as dori sa stiu daca pot candida la concursul de admitere la INM sau BAROU, avand terminata aceasta facultate, stiind ca aceasta universitate nu are o reputatie buna. multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: crs44den , utilizator 15:51, 6 Decembrie 2011
[ link extern ]

Gasesti aici statistica cu cei care s-au inscris de la Spiru Haret la INM, incepand cu anul 2005 pana in 2011, inclusiv cu numarul de promovati.
Succes si spor!
Pui mana pe carte si inveti! Eu am terminat la Spiru Haret Constanta unde se face si mai putina carte decat la Bucuresti si am incercat in vara aceasta si am picat cu 59 de puncte. Un alt coleg al meu a picat cu 68 de puncte. Niste note decente zic eu pentru prima incercare.
Nu conteaza unde ai terminat! Cunosc destui care au terminat la stat si nu au trecut de 40.
Fiecare padure are uscaturile ei!
Inveti dupa autorii recomandati (care au fost discutati pe forumul admitere inm 2012 in primele pagini ale acestui forum) si impreuna demonstram ca nu toti care au terminat aceasta facultate sunt niste prosti cu diplome!
multumesc pt raspuns. imi poti spune dupa ce manuale ai studiat? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Paul Dobos Paul Dobos Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul ... (vezi toată discuția)