Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

RENUNTARE SEDIU SOCIETATE

O fosta cunostinta si-a facut sediul firmei pe adresa mea, Cum procedez ca aceasta firma sa-i nu mai beneficieze de aceasta favoare, cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: FELICIA73 , utilizator 17:00, 24 Noiembrie 2011
nu am cerut nici o chirie dar acum platesc eu.....destul
Este dezonorant sa oferi sediul social pentru corespondenta si ulterior sa incerci sa faci rau persoanei.
1. inceputiul este bun promitator,

De ce ati promis in primul rand?
2. ajuti persoana

Ce deranj pot fi cateva scrisori?
3. acele cateva scrisori acum imi afecteaza casnicia

Poate dvs aveti motive mai bune sa nu va respectati cuvantul.
4. da, deoarece si aceasta "patroana" nu s-a tinut de cuvant si eu.....platesc.Ajunge e destul.Eu ca proprietar acum am motive bine intemeiate pentru renuntarea la acest contract decomodat. Sa inteleg ca nu am nici un drept si nu pot sa fac nimic in acest sens.
Scrisorile pe care le primiti nu aveti voie sa le deschideti deoarece nu va sunt adresate. Deschiderea lor reprezinta infractiunea de violare a corespondentei.

Cum va poate afecta casnicia niste scrisori nedeschise?

Ce vreti sa spuneti prin faptul ca platiti cu ordin judecatoresc?

Nu inteleg.

Daca nu mai doriti sa gazduiti societatea (desi fiind sediu fara activitate, mi-e greu sa inteleg cu ce va incurca) puteti solicita societatii rezilierea acestuia.

Alberto Kurtyan
Dar eu doresc REZILIEREA ACESTUI CONTRACT DECOMODAT, spuneti-mi cum procedez, cui ma adresez. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez? mihaela daniela mihaela daniela Buna seara cine ma poate ajuta nu stiu unde sa ma adresez ptr o reclamatie contra factoritei postale.Eu am avut o firma pe care am inchis-o la o adresa vecina ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu scorus69 scorus69 Buna seara am si eu o intrebare pt o schimbare de sediu al unui SRL in care contractul de vanzare cumparare unde va fi noul sediu este cumparat astfel: ... (vezi toată discuția)