avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... numar topografic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

numar topografic

Au luat un vecin fara stinta mea numarul meu topografic( pe care a fost deja construit cu titlul de construire o casa in anul1975). Se poate asa ceva si Ce am de facut???Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 18:29, 28 Noiembrie 2011
Chestiunea asta trebuie lamurita la OCPI (cartea funciara). cu siguranta aveti atribuit un numar topografic..
nu sunteti si intr-o zona in care s-au aplicat legile proprietatii? (nu s-au dat si titluri de proprietate?)
veniti cu mai multe amanunte - pentru ca NU vecinul "v-a luat" nr topografic! acesta "se afla" in custodia Cartii Funciare: deci in 1975 ori "la luat" un notar cu concursul registratorului de CF, ori primaria printr-o autorizatie de construire gresita, ori (din pacate) nu l-ati avut niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)
Balcon construit pe teren concesiune primarie adrian7611 adrian7611 buna ziua am o extindere a apartamentului (balcon) facuta pe teren concesionat de la primarie. apartamentul este cumparat cu acea extindere ar aceasta apare ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine de la ancpi extras cf daca nu stii nr. cartii ... viorelus viorelus Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. cartii funciare,dar stii dispunerea imobilelor,adresa si numele proprietarilor?Parintii au decedat,iar ... (vezi toată discuția)