avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. cartii ...

Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. cartii funciare,dar stii dispunerea imobilelor,adresa si numele proprietarilor?Parintii au decedat,iar eu nu cunosc date despre inscrierea imobilelor detinute in CF ,registrul agricol,titluri de proprietate.Cum ar trebui sa procedez pentru identificarea acestora.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:18, 5 Februarie 2021
Ca sa obtineti extrasul de carte funciara trebuie sa puteti indica macar numarul de carte funciara sau numarul cadastral.
Ca sa obtineti aceste date, aveti la indemana un alt formulat, respectiv "CERERE privind identificarea numărului de carte funciară și a numărului cadastral/topografic al/ale imobilului/imobilelor după numele/denumirea proprietarului"
Gasiti un model aici: [ link extern ]
Cerere se tarifeaza aproximativ intre 10-125 lei (in functie de OCPI-ul de care apartine imobilul) si se solutioneaza in 10 zile lucratoare.
Mergeti la OCPI sau adresati-va unui birou notarial din zona dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)