Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie in anulare - cum pot sa intru in posesia hotararii irevocabile?

Buna ziua.Am si eu un comentariu si asi dori sa ma ajutati cu parerile voastre.In situatia data am pe rol un dosar civil - contestatie in anulare a hotararii judecatoresti definitive data de instanta in primul dosar - respectiv contestatie la procesul verbal de constatare a contraventiilor pe drumurile publice.Deci practic am doua dosare cu doua numere diferite.Primul s-a finalizat cu aceea hotarare care nu s-a dat verdictul in instanta de fond, a mai fost amanat 10 zile si pe urma am vazut hotararea data de pe site-ul justitie.Eu am facut contestatie in anulare a hotararii judecatoresti.Cum pot sa obtin aceasta hotarare care nu este nici la dosar, ca sa pot sa o citesc? Mentionez ca a trecut 8 luni de zile.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Flori2012 , utilizator 05:33, 1 Decembrie 2011
Multumesc.
ok.
O zi buna va doresc!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii irevocabile? stelutamaria stelutamaria buna ziua am si eu o nelamurire art. 118 alin 3^1prevede: \" Hotararea judecatoreasca prin care judecatoria solutioneaza plangerea este definitiva si ... (vezi toată discuția)
La cat timp dupa pronuntarea hotararii judecatoresti este obligata judecatoria sa-mi comunice hotararea? lehel_kis lehel_kis Bună!Am şi eu o întrebare:la cât timp după pronunţarea hotărârii judecătoreşti este obligată judecătoria să-mi trimită comunicarea hotărârii ... (vezi toată discuția)
Cale de atac hotarare judecatoreasca plangere contraventionala oug 195/2002 Adrian Marin Adrian Marin Buna ziua ! Speta este urmatoarea : \"Accident auto in anul 2009, luna mai, savarsit de X , pt nerespectare prev OUG 195/2002 , respectiv neacordare ... (vezi toată discuția)