avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua. Daca cer insolventa pentru o firma care imi e dator cu o suma mare de bani, ce sanse am ca sa primesc banii de la firma respectiva si cam in cit timp se poate recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:42, 4 Decembrie 2011
Sansele ca dvs sa va recuperati banii depind de valoarea bunurilor debitorului si de valoarea intregii mase credale ( dvs veti veni in concurs cu toti ceilalti creditori ai debitorului iar creantele se vor achita intr-o anumita ordine stabilita prin lege). Pentru a solicita insolventa trebuie sa aveti o creanta de cel putin 45.000 lei.
Multumesc pentru raspuns,am o creanta in jur de 600.000 de lei,cam cit mar costa ca un avocat sa inceapa procedurile pentru insolventa,ca am fost la o firma de recuperator care mi-au cerut 2000 de euro numai in avans?
Buna seara .
Puteti solicita dvs.insolventa in conditiile art.28,din Legea nr.85., cu alegerea unui lichidator de catre dvs.,care sigur nu va va percepe asemenea sume .
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua, am lucrat la o firma acum un an si jumatate si aceasta firma a ramas \\"datoare\\" catre mine cu o suma destul de mare. De atunci am incercat in ... (vezi toată discuția)
Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)