Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
In fine, trecand peste faptul ca vina imi apartine pentru acea reancarcare:yeah:, este normal ca Orange sa refuze sa i-a masuri pt.impiedicarea fraudelor?
Este legal ca Orange sa-mi refuze dreptul de anula o reincarcare?
Eu le-am precizat in reclamatiile depuse ca voi depune plangere la ANPC pt. incalcarea drepturilor consumatorului, precum si o plangere penala la organele abilitate pt. favorizarea infractorului.
Totusi, ce-as putea face impotriva Orange?
- daca eu, clientul ( dupa ce ti-am prezentat toate datele personale de identificare si tu, firma, te-ai convins de identitatea mea! ), iti solicit sa anulezi o operatiune pe care am facut-o din greseala, prostie, etc. chiar imediat dupa ce am comis-o, de ce nu se poate?
- altfel spus: dvs. vreti, de exemplu, sa reaincarcati cartela pre-pay prietenului dvs cu 100 euro si gresiti o cifra la formarea numarului de telefon. Banii se duc in contul altcuiva, fireste. Asta inseamna ca dvs. nu aveti dreptul sa cereti remedierea situatiei si ati pierdut acei bani?