avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Munca la domiciliu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Munca la domiciliu

Hello,people! Inainte de toate tin sa urez un:La Multi ani romani de pretutindeni! Am sa apelez din nou la ajutorul si sfaturile dvs......
Iata care este problema: Ca orice om ce traieste intr-o era in care totul se schimba de la o zi la alta,intr-o era a gadgeturilor, a retelelor sociale, ca orice om ce asteapta sarbatoarea Craciunului cu bucuria intalnita numai in ochii copiilor ce-l asteapta cu nerabdare pe Mosul, am nevoie de ceva bani...... Cum pot face banii? Muncind,evident........Insa ce putem face cu timpul ?
Fiind studenta,in perioada aceasta, sunt ocupata cu niste proiecte si cu mersul la cursuri.....De aceea m-am gandit ca una din solutiile prin intermediul carora as putea face ceva banuti, ar fi un home job, mai exact,cel mai convenabil pt mine ar fi să lucrez chiar de la mine de-acasa,din fata PC-ului.....
Una din optiunile mele ar fi sa gasesc un job de translator Engleza-Romana,sau invers..?(am certificat de Competente Lingvistice In Limba Engleza,unde la fiecare proba am luat calificativul maxim,si anume-B2).....
Dar ce sa facem cand sunt "tepe si tepuitori la tot pasul",avand in vedere nevoia de bani ce s-a abtut asupra noastra..........?!:)
De aceea si indraznesc sa apelez ,din nou la ajutorul dvs.....Va rog,cu respect, [Editat - nu va poate recomanda nimeni site-uri, ar insemna sa le faca reclama] dacă mi-ati putea spune la ce anume sa fiu atenta? Cum as putea primi banii dacă eu lucrez de la domiciliu?, va trebui sa dau si ceva date personale,nu-i asa? Cui anume ar trebui sa dau datele mele personale,fară a avea de suferit de pe urma unei asemenea colaborari? cum ar trebui sa se faca plata in cazul unui job la domiciliu?
Astept sugestiile si sfaturile dvs......Multumesc anticipat! si inca odata: LA MULTI ANI ROMANIA! O seara placuta sa aveti!:)
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: TinkerbellAlex , utilizator 18:49, 5 Decembrie 2011
Va sugerez sa va indreptati atentia catre surse din afara tarii si mai precis exista siteuri specializate pentru "home job". Acolo puteti gasi ceva intradevar viabil. Plata se face simplu ... transfer bancar... trebuie sa aveti un cont sau card.
La noi ... din experienta personala ... va spun ca puteti lucra si ulterior sa nu primiti nimic.
Un foarte bun prieten a semnat un contract de colaborare pentru o firma de traduceri iar dupa ce a primit o suma modica de bani (nici pe departe cea convenita si la nivelul de munca depus) i s-a dat ca explicatie ca documentele nu au fost inaintate in timp util si nu este vina lor... pe langa aceasta el ar trebui sa achite daune societatii.
Multa bafta.... aveti nevoie...
Mulțumesc frumos pt sfaturi! Mult succes și dvs in tot ceea ce intreprindeți! O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

teoria si practica contractului de agentie TinkerbellAlex TinkerbellAlex Good evening,people! Cu ceva zile in urma cautam pe net informatii referitoare la Contractul de Agentie, astfel ,prin serch-urile mele am dat de ... (vezi toată discuția)
Problema-asigurare sanatate AlexuMiryam AlexuMiryam Hello people!Am sa apelez la ajutorul dumneavoastra si am sa va rog sa ma sfatuiti/lamuriti si pe mine in ceea ce priveste urmatoarea situatie: Sora mea,in ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca mai am interdictie in anglia? ailito12 ailito12 am fost in anglia intre anii 2002-2006 dar cu acte false.am fost prins detinand acte false si am fost trimis in romania dar nestiind pe cat timp am ... (vezi toată discuția)