avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infiere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infiere

sunt o mama cu o fetita de 10 ani care nu a fost recunoscuta la nastere de tatal ei.Acum cand sunt casatorita de 6 ani cu un alt barbat acesta doreste ca fetita mea sa il aibe ca tata in certificatul de nastere trecut pe el, sau sa poata sa o infieze sa fie considerat tatal ei cu acte in regula. Intrebarea este cum trebuie sa fac asta? Va rog ajutati-ma . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 00:11, 4 Decembrie 2011
Aveti excelente informati pe acest site: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de cresterea copiluiu pentru tata ContSters54529 ContSters54529 viitoarea mea sotie a mai fost casatorita intre timp ea a divortat iar in decembrie i s-a terminat divortul, fostul sot al ei este in chis in italia.in hartia ... (vezi toată discuția)
Documentele necesare pentru obtinerea cetateniei romane a unui minor nascut in italia Ivan81 Ivan81 Buna seara, Ma numesc Elena si as dori sa stiu de ce acte am nevoie (si unde trebuiesc depuse) pentru obtinerea cetateniei romane a fetitei mele in varsta de ... (vezi toată discuția)
Partenerul de viata vrea sa imi adopte copilul szidonia23 szidonia23 Partenerul de viata vrea sa imi adopte copilul. Am o fetita de 7 ani dintr-o relatie anterioara.Nu am fost casatorita cu tatal fetitei.Fetita nu este ... (vezi toată discuția)