Va rog am si eu o problema! Mi-am depus demisia de la locul de munca in data de 23 11 2011,pentru a pleca in alta parte.Implicit nu am mai putut sta in preaviz 15 zile. Acum firma mi-a incheiat contractul indisciplinar. Maine voi fi chemaata la comisia de disciplina pentru discutii. Eu nu vreau sa ma prezint. Ce se intampla in aceasta situatie?Daca nu ma voi prezenta.Cum pot rezolva situatia fara sa ma prezint? Va multumesc mult.Astept un raspuns urgent.
Nu se intampla mare lucru. Comisia v-a constata ca nu v-ati prezentat si va propune desfacerea disciplinara a contractului pentru absente nemotivate in perioada de preaviz.
Neprezentarea salariatului la convocarea facuta fara un motiv obiectiv da dreptul angajatorului sa dispuna sanctionarea, fara efectuarea cercetarii disciplinare prealabile.
multumesc.Vreau sa va mai intreb ceva! In ce fel ma pot sanctiona? Si mai ales in ce fel imi va afecta viitorul aceasta incheiere de contract indisciplinara? Unde se va vedea acest lucfru? multumesc inca o data