avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Barou 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Barou 2012

buna imi spunee si mie cineva cum invata sau modalitatea lui de asimilare eu invat 8 ore pe zi si am impresia ca nu stiu nimic bine ca apoi fac teste si stiu dar mna cateva idei de studiu si cateva sfaturi pentru ca vreau sa dau in 2012 examen in barou si m-a cam apucat teama
Cel mai recent răspuns: danamatea , utilizator 20:24, 7 Decembrie 2011
hmm da e foarte util sfatul mai ales ca nici nu aveam cum sa ma gandesc la el avand in vedere ca mie nu imi arde de raspunsuri ironice dar ce sa zic multumesc debordant mod de gandire
oana,nu exista niciun secret,nici vreo formula magica pt a asimila mai bine materia...
ce pot sa-ti spun cu siguranta este ca trebuie sa inveti intr-un ritm care ti se potriveste tie personal.sunt persoane care invata 8-12 ore pe zi,altele care invata 3-4 dar depinde de fiecare cum asimileza informatia.ai afirmat ca inveti deja cam 8 ore pe zi;personal,cred ca e prea mult si prea devreme...
de acest ritm o sa ai nevoie cu aprox 2 luni inainte de ex,iar daca tu o tii asa pana atunci,s-ar putea sa nu mai gasesti resursele necesare la acel moment.
faptul ca ai impresia ca nu stii nimic iti este infirmat de faptul ca faci testele bine,invatand in continuare nu ai cum sa nu "cresti".aceasta impresie ca nu stii nimic o sa o ai si in sala examenului,asteptand subiectele,cel putin asa a fost la mine,dar este DOAR o impresie.
eu iti urez multa bafta,spor la invatat si numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Invatam degeaba? Cleo27ro Cleo27ro Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu ... (vezi toată discuția)