avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere politie impotriva fostului sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere politie impotriva fostului sot

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa formulez o plangere la politie impotriva sotului cu care sunt in proces de divort si care ma hartuieste.
In prezent locuiesc cu copilu nostru minor de 1 an iar fostul sot (care a parasit domiciliul conjugal de aproximativ un an, nerespectandu-si deci obligatiile de sot si tata) s-a trezit dupa ce i-am inaintat divortul ca vrea sa il viziteze pe baiat, ca sa il cunoasca. Eu nu i-am interzis, insa de fiecare data cand vine, ma jigneste, ma provoaca, creand tensiuni, tensiuni resimtite si de copilul foarte mic.
Dac cumva indraznesc sa nu ii deschid usa, bate insinstent, suna, trimite mesaje de amenintare... sau ma urmareste pe strada cand stie ca ies cu copilul, imi smulge caruciorul, striga dupa mine ...pe scurt, ma hartuieste, lucrul acesta afectand si copilul.

Am fost o data la politia locala sa il reclam, dar el are un cumnat care e a gent de politie, si bineinteles ca stiinduse aceasta, ofiterul de serviciu m-a linistit, spunandu-mi ca va sta de vorba cu el si il va face sa inceteze. Bineinteles ca nu a incetat, ba parca face mai rau, saa ca vreau sa depund plangere in scris.

Cum ma sfatuiti sa formulez? Si cui anume ma pot adresa mai sus, avand in vedere ca sotul meu are "pile" la politia locala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 18:28, 9 Decembrie 2011
depuneti plangerea direct la procuror si mergeti si in audienta la el ca sa ii explicati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a sotului- hartuire silviatobias silviatobias Buna as vrea sa vorbesc cu un avocat am probleme cu fosta soție a soțului meu care tot timpul ma hărțuiește , ma amenita si ma jignește atata pe mine ... (vezi toată discuția)
Schimbare yala la apartament dupa divort, fara partaj Vicky1 Vicky1 Buna seara, As dori si eu un sfat in legatura cu situatia mea. Sunt divortata din septembrie 2014, fiind si un apel finalizat in octombrie 2015. Domiciliul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea ... sterea sterea buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea colaboratorilor. In anul 2012 am cunoscut in barbat in aceeasi lerioada in care bagam divortul. ... (vezi toată discuția)