Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa formulez o plangere la politie impotriva sotului cu care sunt in proces de divort si care ma hartuieste.
In prezent locuiesc cu copilu nostru minor de 1 an iar fostul sot (care a parasit domiciliul conjugal de aproximativ un an, nerespectandu-si deci obligatiile de sot si tata) s-a trezit dupa ce i-am inaintat divortul ca vrea sa il viziteze pe baiat, ca sa il cunoasca. Eu nu i-am interzis, insa de fiecare data cand vine, ma jigneste, ma provoaca, creand tensiuni, tensiuni resimtite si de copilul foarte mic.
Dac cumva indraznesc sa nu ii deschid usa, bate insinstent, suna, trimite mesaje de amenintare... sau ma urmareste pe strada cand stie ca ies cu copilul, imi smulge caruciorul, striga dupa mine ...pe scurt, ma hartuieste, lucrul acesta afectand si copilul.
Am fost o data la politia locala sa il reclam, dar el are un cumnat care e a gent de politie, si bineinteles ca stiinduse aceasta, ofiterul de serviciu m-a linistit, spunandu-mi ca va sta de vorba cu el si il va face sa inceteze. Bineinteles ca nu a incetat, ba parca face mai rau, saa ca vreau sa depund plangere in scris.
Cum ma sfatuiti sa formulez? Si cui anume ma pot adresa mai sus, avand in vedere ca sotul meu are "pile" la politia locala?
Multumesc