avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in Teleorman,activitatea in Timis, se poate?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in Teleorman,activitatea in Timis, se poate?

Va salut,

urmeaza sa am nevoie de un PFA dar actele mele respectiv C.I.,acte pentru sediu PFA(casa fratelui) sunt in Teleorman dar eu vreau sa imi desfasor activitatea in Timis.
Trebuie sa imi schimb cartea de identitate si sa caut un sediu in Timis sau se poate sa deschid PFA-ul in Teleorman si pot lucra in Timis?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
elmauss, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Oprescu , Avocat 18:20, 12 Decembrie 2011
da, se poate, nu trebuie sa va schimbati actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutatie! DreamerA DreamerA In cazul in care imi expira cartea de identitate, pot sa mai depun dosarul pentru mutatia in alta localitate sau trebuie sa imi reinoiesc cartea de indentitate ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. Momentan am domiciliul intr-un sat din judetul Vrancea, dar stau in Iasi urmand sa imi fac mutiatie aici. In urmatoarea perioada as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si indemnizatia de crestere a copilului ZamfirSilvia ZamfirSilvia Buna ziua! Sunt cadru didactic cu o vechime in invatamant de 7 ani, la data de 31 august 2011. Incepand cu 1 septembrie 2011 am intrat in concediu fara plata ... (vezi toată discuția)