Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand se face plata ultimei luni de indemnizatie CCC?

buna seara.
copilul meu a implinit 2 ani pe 30 nov 2011. cand ar trebui sa primesc practic ultima transa de indemnizatie?plata se face la zi sau cu o luna in urma, eu primind indemnizatie in fiecare luna pe data de 16. mai exact in decembrie mai primesc sau in noiembrie a fost ultima transa?

multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: aleks_ro@yahoo.com , utilizator 22:36, 16 Decembrie 2011
1. Veti primi indemnizatie pentru CCC inclusiv pentru ziua de 30.11.2011, cand copilul implineste 2 ani.
2. Indemnizatia pe luna noiembrie o veti primi in decembrie.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie crestere copil florentin1 florentin1 Buna ziua, Am nascut in data de 11.09.2012 si am optat pt concediul de crestere copil timp de 1 an.Sotul meu a refuzat efectuarea obligatorie a lunii ... (vezi toată discuția)
Intoarcere munca dupa concediu crestere copil Luca35 Luca35 Buna ziua. Daca fetita mea implineste 2 ani in 15 iunie a.c, cand ma intorc la munca? In 14, 15 sau 16 mai? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o clarificare. pe data de ... iulyaD iulyaD Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare. Pe data de 16 decembrie 2022, baietelul va face 2 ani. Nu inteleg, conform noii legi, cand trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)