avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Scoaterea cauzei de pe rol
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Scoaterea cauzei de pe rol

ORC, m-a dat in judecata pentru a se dispune desfiintarea SRL-ului, pe motiv ca nu am prelungit contractul de inchiriere spatiu comercial. In acel moment firma avea activitatea inchisa prin regim derogatoriu. Am trimis intampinare ca nu am nimic impotriva si ca sunt de acord cu desfiintarea SRL-ului scop care era si urmarit date fiind conditiile de criza si lipsa banilor de a putea dizolva SRL-ul din propria initiativa. Instanta a dat urmatoarea solutie: Dispune scoaterea cauzei de pe rolul Tribunalului - Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi înregistrarea pe rolul Secţiei a II-a civilă.
Ce inseamna acest lucru si ce ar urma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 17 Decembrie 2011
Seamana a declinare de competenta de la o Sectie la alta .. prin urmare, litigiul se va judeca la Sectia a II-a Civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare dizolvare societate gianantina gianantina Buna, dragi colegi! Am fost citata de ORC pentru dizolvare societate si trebuie sa depun intampinare. Daca sunt de acord cu acest lucru cam ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Sediu societate comerciala expirat contadiverse contadiverse Buna ziua. Registrul Comertului cheama in judecata o societate comerciala pentru ca are sediul social expirat. Societatea in cauza are inchiriat un spatiu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ( amână) pronunţarea -repune cauza pe rol marian popa marian popa 18.01.2010 -cauzei la data de 20.01.2010 :stunned: 20.01.2010 - Repune cauza pe rol pentru a se pune în discuţia părţilor excepţia necompetenţei ... (vezi toată discuția)