Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

venituri in perioada concediului de crestere a copilului pana la 2 ani

Ce posibilitate (in afara de voluntariat) este pentru a lucra fara a inregistra venituri in perioada concediului de crestere a copilului pana la 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 20 Decembrie 2011
Nu prea exista o alta posibilitate , in afara voluntariatului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului maria_p_ioana maria_p_ioana Buna ziua. Sunt insarcinata dar nu o sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului intrucat nu o sa am cele 12 luni anterioare nasterii. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Cic - modalitate de lucru legala Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, Sunt in CIC de cateva luni. Una din firmele la care lucrez (cu contract de munca) au nevoie de serviciile mele. As vrea sa va intreb daca este ... (vezi toată discuția)
Daca firma da faliment inainte sa nasc....ce se intampla? ContSters129640 ContSters129640 Buna ziua! Sunt insarcinata si lucrez la o firma care, cred eu, va da faliment. De aceea sunt foarte ingrijorata. Eu ar trebui sa nasc la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)