Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 dana rod	                   

Buna ziua.
Am tot citit ce implica concediul  de crestere copil si am  totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog.
De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)
	                    dana rod	                   

Buna ziua.
Am tot citit ce implica concediul  de crestere copil si am  totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog.
De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)

paula_por	                   

In mare povestea mea. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lui iulie 2010. Din decembrie 2009 sunt in concediu medical, avand o sarcina cu mari ... (vezi toată discuția)
	                    paula_por	                   

In mare povestea mea. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lui iulie 2010. Din decembrie 2009 sunt in concediu medical, avand o sarcina cu mari ... (vezi toată discuția)

aleks_ro@yahoo.com	                   

As dori sa stiu daca sunt obligata sa iau concediul prenatal si postnatal.daca il iau imi plateste statul?sau de unde lucrez? si la un salariu de 25 mil lei ... (vezi toată discuția)
	                    aleks_ro@yahoo.com	                   

As dori sa stiu daca sunt obligata sa iau concediul prenatal si postnatal.daca il iau imi plateste statul?sau de unde lucrez? si la un salariu de 25 mil lei ... (vezi toată discuția)