avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... subventia de stat ptr teren arabil lucrat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

subventia de stat ptr teren arabil lucrat.

cine beneficiaza de subventia data ptr terenul lucrat in arenda , arendatorul sau arendasul si in ce cota ,stiind ca arendasul nu da decat arenda in bani saui natura prevazuta in contract care este sub 20 % pe ha.?
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 16:47, 27 Decembrie 2011
Arendasul depune cererea si primeste subventiile pentru ca el lucreaza efectiv terenul. Proprietarul incaseaza doar arenda care e o valoare fixa(de obicei o cantitate fixa de produs, platit in natura sau in bani la pretul momentului). Nu uitati ca sunt ani mai buni, cum a fost si anul acesta, dar si mai prosti, in care cel ce lucreaza terenul scoate mai putin la ha, dar arenda tot in aceeasi valoare o da.
multumesc ,raspunsul este in concordanta CU profitul arendasului . EU m-asi multumi sa-mi dea numai subventia in loc de arenda . ce parere aveti ca A R E D N A S - pamantul mewu si profitul arendasului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Subventii apia dritaS dritaS am 3 ha de pamant arabil date in arenda. pot beneficia de subventii? (vezi toată discuția)
Teren in arenda metaxas metaxas Sunt propietar de teren,agricol, persoana fizica am dat terenul in arenda,unei societati comerciale specializate arendasul din cate am aflat , primeste,in ... (vezi toată discuția)