avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine controleaza activitatea administratorului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine controleaza activitatea administratorului?

mai multi vecini vrem sa sesizam neregulile facute de administratorul blocului. unde si cui ne adresam? stie cineva? va multumim f. mult!
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 20:03, 2 Iunie 2012
Presedintele este reprezentantul asociatiei, depuneti o petitie catre presedinte si comitetul executiv in care sa precizati neregulile facute de administrator. Administratorul este un angajat al asociatiei si poate fi demis de Comitetul Executiv.

Puteti de asemenea sa depunet o plangere la compartimentul din Primarie care tine legatura cu asociatiile de proprietari.
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Neclaritatile din activitatea administratorului de imobil pot fi sesizate oficial presedintelui de asociatie sau membrilor comitetului executiv al asociatiei de proprietari
presedintele duce la indeplinire...hotararile comitetului executiv.Acesta hotaraste si ia masuri pt bunul mers al asociatiei.
dayana7 a scris:
cine controleaza activitatea administratorului?

Activitatea administratorului o controleaza proprietarii direct, prin ceea ce se vede zi de zi, si indirect prin membrii comitetului executiv si membrii comisiei de cenzori alesi de proprietari in adunarea generala.
Proprietarii pot solicita lamurirea unor situatii sau pot sesiza nereguli in activitatea administratorului, asa cum s-a aratat mai sus, apeland la cei pe care i-au ales, apoi la primarie, politie...
dayana7 a scris:

mai multi vecini vrem sa sesizam neregulile facute de administratorul blocului. unde si cui ne adresam? stie cineva? va multumim f. mult!

Si noi avem o problema financiara si nu stim cui sa ne adresam, la noi cenzorul, presedintele si administratorul sunt prieteni si dirijeaza totul. Avem locatari care nu platesc nimic tot timpul anului desi stau in casa, ei declara ca sunt temporar, e corect ? . Nu sunt cheltuieli la care trebuie sa participe chiar daca stau temporar?
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
ysmine, utilizator

Alte discuții în legătură

Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor de reparatii yoko49 yoko49 In blocul in care locuiesc s-a prins in buget printre altele si zugravirea scarilor.Pe fiecare scara sunt 17 ap cu 3 camere si 19 ap cu 2 camere. Proprietarii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie de proprietari alcaz alcaz Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)