avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legea 288
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legea 288

Buna ziua!

Am avut proces cu Volksbank pentru eliminarea comisionului de risc, procesul s-a finalizat prin octombrie 2011, l-am castigat, instanta obligand banca sa ne restituie comisionul incasat abuziv si sa.l elimine insa ne.am trezit in decembrie ca banca a redenemit comisionul de risc incasat initial denumindu.l comision de administrare si ca.l va percepe in continuare pe motiv ca nu am depus o notificare prin martie 2011 prin care sa nu fim de acord cu acest comision Ce mai inseamna si asta? Este legal sa.l perceapa sub aceasta denimire de comision de administrare?
Multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: madara , utilizator 13:03, 2 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire comision de risc volksbank popaiu popaiu Buna ziua. In luna august Volksbank (Banca Transilvania) a decis cu de la sine putere sa restituie comisioanele declarate abuzive (risc, administrare etc.) in ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la rata inflatiei liliana83 liliana83 In anul 2011 am actionat in instanta banca de la care am contractat un imprumut de 58000 CHF in luna a 10.2008, pentru restituirea comisionului de risc in ... (vezi toată discuția)