avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare cabinet individual prestari servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare cabinet individual prestari servicii

Buna ziua, am si eu o intrebare.

Vreau sa-mi infiintez un cabinet individual care se va ocupa cu consultanta, comercializare produse IT, hardware/ software, creare produse software si cercetare/dezvoltare stiinte naturale si inginerie.

Dupa multe cautati pe internet am gasit pasii care trebuie sa-i urmez pentru a deschide un cabinet individual de avocatura, medical, juridic si de insolventa dar nu am gasit un model pe care sa-l pot folosii eu.

Doresc sa stiu ce pasi trebuie sa urmez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 18:59, 5 Ianuarie 2012
La registrul Comertului din loccalitatea unde veti desfasura activitatea va da toate informatiile
In primul rind sa aveti sediul unde desfasurati activitatea,
Sper ca acest link va poate ajuta..
[ link extern ]
multumesc
denumirea asta suna aiurea, "cabinet individuat de prestari servicii". Poti sa-ti faci Persoana Fizica Autorizata(PFA) / Intreprindere Individuala(II) / Intreprindere Familiala. De anul trecut de cand un PFA poate avea si angajati nu mai prea exista diferente intre PFA / II.

Exista un ghid practic la adresa:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru a infiinta o intreprindere individuala tbia tbia Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru infiintarea unei intreprinderi individuale. Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare pfa si denumire functii adiacente nemmo nemmo Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA pentru infiintarea unui bussiness in domeniul IT (subdomeniile Software si Hardware). Firma va avea 3 membri : un ... (vezi toată discuția)
Sapunurile naturale "handmade" George Mihai George Mihai Tuturor va adresez un salut calduros si va supun atentiei urmatoarele: Vreau sa fac sapunuri naturale \"handmade\" si sa le comercializez, intreaga activitate ... (vezi toată discuția)