avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... neeliberarea diplomei de licenta din 2009
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

neeliberarea diplomei de licenta din 2009


Buna ziua,
Am terminat facultatea Educatie Fizica si Sport,Invatamant la Distanta in 2009,Universitatea Spiru Haret,mi-au eliberat doar o adeverinta in 2009 de terminarea facultatii pe care scrie ca e acreditata si nu vor sa imi dea diploma.imi este urgent necesara la serviciu,adeverinta eliberata este valabila 6 luni..ce credeti ca ar trebui facut???am vreo sansa sa ii dau in judecata???Daca intrebarea nu e incadrata corect va rog sa imi spuneti unde exact sa ma adresez...va rog din suflet sa ma sfatuiti..astept raspunsurile dvs..multumesc

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:10, 5 Ianuarie 2012
Interventie moderator

Va rog nu mai deschideti topicuri cu aceeasi intrebare, Regulamentul forumului nu permite acest lucru.

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)