avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare auto

Buna ziua,
Mie mi-a murit sorul in sept 2011 si voi dezbate taxa de succesiune in aprilie 2012, urmand ca eu sa raman mostenitoare unei masini " ARO" din 1995. Ca sa pot circula cu aceasta masina trebuie sa o reinmatriculez pe numele meu? Ce taxe presupune acest lucru? Dar ca sa o vand, ce taxe trebuiesc platite atat de mine cat si de cumparator?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:06, 8 Ianuarie 2012
Condoleante
Nu se dezbate taxa de succesiune ci masa succesorala
In urma dezbaterii succesiunii,veti deveni proprietar al autovehiculului,care conform norme in vigoare necesita preschimbarea documentelor
Aveti nevoie de dovada plata c/v certificat de inmatriculare la CEC sau BCR,in valoare de 37 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Referitor la programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a ... Rotaru_Anna74 Rotaru_Anna74 Referitor la Programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a facut inscrierea de o persoana care are o masina din 1977 si este proprietara ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Schimbare talonului auto dupa casatorie isabelapetre isabelapetre va rog, spuneti-mi, daca este nevoie sa schimb si talonul auto, daca mi-am schimbat numele dupa casatorie si ce acte am nevoie....Multumesc!!! (vezi toată discuția)