avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Referitor la Programul de casare a autovehiculelor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Referitor la Programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a ...

Referitor la Programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a facut inscrierea de o persoana care are o masina din 1977 si este proprietara ca urmare a decesului sotului si succesiunii din 2003. (Nu s-a efectuat schimbarea certificatului de inmatriculare nici a cartii de identitate a autovehicului pe noul proprietare, nu s-a circulat cu masina, efectiv masina sta din 2003). Este in evidenta fiscala cu impozitul platit la zi. Totusi s-a primit solicitare de completare dosar cu copie conforma cu originalul a cartii de identitate a autovehicului si a certificatului de inmatriculare din care sa reiasa faptul ca autovehiculul uzat este inmatriculate pe numele solicitantului de finantare. Se face referire la articolul 9 - Criterii de eligibilitate a solicitantului de finantare din ordinul 864 din 30 martie 2023.
La punctul b) totusi exista o exceptie a persoanelor fizice care au devenit proprietari ca urmare a partajului judiciar sau a dezbaterii procedurii succesorale.
Oare avem sanse sa fim eligibil daca nu s-a facut inmatricularea pe numele persoanei mostenitoare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:04, 15 Noiembrie 2023
Daca prin succesiune sunteti mostenitoare, ar trebui sa va incadrati la art.9 - Criterii de eligibilitate a solicitantului de finantare din ordinul 864 din 30 martie 2023 pct.b)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare măsurilor privind simplificarea procedurilor administrative la nivelul administrației locale nelu1 nelu1 Bună seara! Sunt înscris în Programul privind casarea autovehiculelor uzate, mai pe scurt Rabla Local. Primăria îmi solicită: 6) Certificat de ... (vezi toată discuția)
Reprezentare coproprietar rabla angel_3ro angel_3ro Buna, ma puteti ajuta cu un sfat: tatal meu are o masina veche de vreo 30 de ani. El este trecut in toate actele masinii, doar ca am vazut ca in cartea de ... (vezi toată discuția)
Rabla local cu succesiune Dragus Corina Dragus Corina Buna ziua. Am nevoie de consultanta legata de \"\"programul rabla local\"\". Tatal meu si-a inscris autoturismul pe platforma pentru programul rabla local in ... (vezi toată discuția)