avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa deschid o firma prin care sa angajez soferi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa deschid o firma prin care sa angajez soferi si sa ii inchiriez in strainatate

Buna,am niste nelamuriri la care sper sa gasesc raspunsuri prin intermediul dumneavoastra.
Colaborez cu o firma din strainatate care vrea sa angajeze soferi romani pentru a reduce costurile.Din cate am inteles,cel mai bine ar fii sa deschid o firma in Romania (nu stiu cu ce profil) unde sa fie angajati soferii romani si apoi in urma unui contract cu firma straina sa poata muncii in strainatate.Este posibil?Cine este in masura sa redacteze un asemenea contract?
Ms anticipat,daca am omis ceva sau daca mai aveti nevoie de date nu ezitati sa scrieti.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 17:52, 9 Ianuarie 2012
Un avocat este in masura sa redacteze un asemenea contract.
Intra sub incidenta clara a codul muncii, ca agenti de munca temporara, pentru care chiar acum a fost reglamentat procedura de inscriere la Ministerul Muncii. garantia de 20 de salarii minim brute pe economia nationala. plus contributiile, inscrierea, contracte modele, etc sunt acolo reglamentate. Uitati-va la portal din MMunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe per.determinata -detasare ? ctseximtrans ctseximtrans Buna ziua,am o problema si as dori sa-mi dati o solutie,daca se poate bineinteles! Am o firma de transport intern-international.Lucrez cu un singur TIR pe ... (vezi toată discuția)
Cercetare eveniment ssm petrecut ia afara tarii Gheorghe Patrascu Gheorghe Patrascu Buna ziua, Sunt serviciu extern la o firma care are angajati soferi profesionisti. Aceasta firma la randul sau presteaza sevicii de condus camioane la o ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean non-eu casatorit in ro MarianaIanca MarianaIanca Sotul meu, cetatean american, a obtinut permisul de sedere in Romania pe 5 ani. In curand urmeaza sa se angajeze, insa intre timp am dori sa aflam ce drepturi ... (vezi toată discuția)