Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2012

Buna seara!
Doresc sa cumpar o masina de la un prieten, masina este din 2001 sau 2003 iar este al doi-lea propietar, in conditiile in care el a inmatriculat masina pe numele lui in 2009 mai trebuie platita taxa auto?
Va multumesc anticipat!
O seara buna!
Razvan!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Ghica_Razvan, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai platesc taxa auto pt o masina inmatriculata prima data in 2003 vanduta in 2009? Ghica_Razvan Ghica_Razvan Buna seara si imi cer scuze pt repostare! Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata prima data in 2003 (nu stiu daca a fost adusa de afara sau luata ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)
In legatura cu taxa auto 2012 teddy_dmy teddy_dmy Buna ziua, am o intrebare. Masina este fabricatie 2005 dar cumparata si inmatriculata in 2006 pe leasing. Dupa terminarea leasingului inmatriculata in 2009 pe ... (vezi toată discuția)