avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2012

Buna seara!
Doresc sa cumpar o masina de la un prieten, masina este din 2001 sau 2003 iar este al doi-lea propietar, in conditiile in care el a inmatriculat masina pe numele lui in 2009 mai trebuie platita taxa auto?
Va multumesc anticipat!
O seara buna!
Razvan!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Ghica_Razvan, utilizator

Alte discuții în legătură

Mai platesc taxa auto pt o masina inmatriculata prima data in 2003 vanduta in 2009? Ghica_Razvan Ghica_Razvan Buna seara si imi cer scuze pt repostare! Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata prima data in 2003 (nu stiu daca a fost adusa de afara sau luata ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)
In legatura cu taxa auto 2012 teddy_dmy teddy_dmy Buna ziua, am o intrebare. Masina este fabricatie 2005 dar cumparata si inmatriculata in 2006 pe leasing. Dupa terminarea leasingului inmatriculata in 2009 pe ... (vezi toată discuția)