avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

buna...
M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am absolvit o facultate , as putea sa fiu economist ....am o vechime , de peste 15 ani ca referent , la serv .RUNOS!
Cum pot fi incadrata ?Eeconomist deb. sau tinand cont de vechime , pot fi la o treapta superioara? Voi ramane la acelasi compartiment!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nelagrepolis , utilizator 23:19, 17 Ianuarie 2012
In ce sector lucrati bugetar sau privat?
bugetar
Legea 284/2010,Anexa,Cap.II,lit.L
L. Reglementări specifice personalului încadrat pe bază de contract individual de muncă - personal contractual din administraţia publică
art.4(2):
(2) Absolvenţii învăţământului superior de lungă şi scurtă durată, care la data trecerii pe funcţia corespunzătoare studiilor absolvite erau încadraţi pe funcţii cu un nivel de studii inferior, specifice domeniului în care au absolvit studiile universitare, se încadrează la gradul profesional imediat superior gradului de debutant numai în măsura în care atribuţiile din fişa postului au fost modificate în mod corespunzător, păstrându-şi gradaţia avută la data promovării.

Daca se va dori de catre unitate promovarea in functie in urma absolvirii unei instituti de inv. superior,postul ocupat in prezent de dvs.va trebui transformat ,in post de referent /economist gr.III sau gr.II (in functie de unitatea bugetara, functia imediat superioara celei de debutant,in unele unitati nu mai exista gr.III) ,gradatia IV(aveti peste 15 ani vechime)st. superioare,iar atributiile postului vor trebui si ele modificate corespunzator.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator
Am o vechime de 20 de ani ca referent , din care 6 ani referent IA cu PL....

Nu schimba cu nimic datele problemei actuala dvs.incadrare, in cazul promovarii veti fi incadrata asa cum va spuneam,la gradul imediat superior celui de debutant,care poate fi gr.III sau gr.II in fc. de unitate,fie ca economist fie ca referent cu st. superioare la gradatia IV.

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)
Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)