avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto 2012

Buna ziua,
In data de 11.01.2012 am vandut masina particulara si am facut act de vanzare cumparae cu noul propietar. Am facut demersurile la administratia financiara si am ridicat certificatul fiscal. Masina a fost radiata de pe numele meu. Am coplectat in talon la instrainare numele noului propietar.
In data de 12.01.2012 noul propietar nu vrea sa mai inscrie masina pe numele sau
cerandu-mi sa fac un act de comodat. Mentionez ca la politie figurez cu masina pe numele meu.
Motivul refuzului este ca din data de 13.01.2012 intra in vigoare noua taxa si noul propietar refuza sa plateasca taxa de 340 Euro.
In conditiile celor de mai sus ce ma sfatuiti sa fac pentru a evita nereguli sau declaratii in fals.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara schimbarea proprietarului unlock unlock Daca fac contract de vanzare cumparare si contract de comodat pentru masina personala cu o alta persoana fizica, dar ramane pe numele meu si adresa mea, acea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat o masina recent si m-am hotarat sa o vand la cateva zile cum procedez? silviu_ciovi silviu_ciovi Am cumparat o masina inscrisa in bucuresti...am facut actul de vanzare-cumparare cu propietaru + fisa de inmatriculare si cu ele sa dus la administratia de ... (vezi toată discuția)
Instrainare autoturism elyn elyn Buna ziua, Am cumparat in luna octombrie 2014 un autoturism si pe talonul masinii, vechiul proprietar a scris \\"instrainata catre...numele meu\\". Eu nu ... (vezi toată discuția)