avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

am incheiat un contract cu un program de lucru de 2 ore zilnic incepand cu data de 16 ian.2012 cum procedez cu REVISAL cand raporterz la ITM,DIR.MUNCII?Termenul parca este 15ale lunii acum cand raportez sau cum procedez mai nou ca nu mai am nici un fel de salariat,si ce contributii virez la stat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:51, 13 Ianuarie 2012
Daca incepe de pe 16 ianuarie - adica Luni, il trimiteti astazi in revisal online, pentru ca se trimite inainte cu minim o zi lucratoare de data la care incepe.
azi 13.01.2012 se face revisalul.cu o zi lucratoare inainte de data angajarii.
Pentru inregistrare si transmitere contract nou, aceasta treaba se face in ultima zi lucratoare dinaintea primei zile de munca a salariatului. Daca contractul incepe luni, 16, completati revisalul si transmiteti-l azi, 13.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare salariu blakie21 blakie21 Buna ziua, am inregistrat primul salariat al firmei care a inceput lucru cu 17.08.2015, data de retributie fiin 25 ale lunii. Intrebarea mea este cand trimit ... (vezi toată discuția)
Am un angajat cu conventie, ce trebuie sa fac? ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI am o angajare cu conventie (a terminat masteru) ce pasi trebuie sa urmez, nu am parola de la itm, unitatea nu a mai avut angajati de mult, contractul trebe ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)