Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Executarea pedepsei

Buna! Am o intrebare: daca in 2005 s-a dat o sentinta (dar nu definitiva si irevocabila) prin care inculpatul a fost pedepsit la 4+1 ani cu inchisoarea si nu si-a executat pedeapsa pana acum, se aplica automat pedeapsa dupa legea din 2011 sau nu? Mentionez faptul ca inculpatul urmeaza sa fie extradat.
Cel mai recent răspuns: monicangela , utilizator 17:52, 15 Ianuarie 2012
care pedeapsa dupa legea din 2011? pt ce infractiune a fost condamat?
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2012
Mihai Costache, Avocat
In materie penala , nu exista hotarare definitiva si irevocabila .
Hotararile sunt numai definitive.
Dati mai multe detalii pentru a primi raspunsuri la obiect , care sa va fie de folos.
a fost condamnat pentru trafic de influenta, dare si luare de mita.
pai nu a intervenit nici o lege care sa modifice ceva de la data condamnarii si pana acum.
o sa fie adus in tara si o sa faca cerere de deducere a perioadei executate in vederea extradarii si apoi nu ii ramane de facut decat sa se gandeasca la liberarea conditionata.
va multumesc mult pentru raspuns! o dupa-masa placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat anamariacelik anamariacelik paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat? mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)
Pot obtine o suspendare ? ContSters262966 ContSters262966 am un dosar bagat in tribunal din luna mai, pentru un furt de fier vechi cu o paguba de 500 de lei ,am fost impreuna cu alt baiat , eu acum nu sunt in tara ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe viata in afara tarii alinaganea32 alinaganea32 buna ziua as dori sa stiu la o condamnare pe viata in afara se poate face rejudecare? care sunt incadrarile juridice? multumesc anticipat (vezi toată discuția)