Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca

Cartea de munca mi-a fost trimisa de la somaj catre ITM sector6 spre scanare. Mis-a dat un nr. de tel. pt. a intreba daca e gata dar.......la acel tel ori ti se inchide, se spune pe diferite tonuri ca nu sunt oameni care sa execute asemenea operatii, chiar si mai rau. Este depusade apox.1an si 6 luni. Oare cum mai recuperez acel act necesar mie pentru dosarul de pensie. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 16 Ianuarie 2012
:-/
Cred ca cei de la AMOFM v-au minitit ... nu ITM-ul se ocupa de scanarea carnetelor de munca, ci Casa de Pensii a Mun.BUcuresti ...mergeti la Casa de Pensii si dupa CNP-ul dvs va puteti recupera carnetul de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca ela-ela ela-ela Buna ziua, Stie cineva ce se mai intampla cu scanarea cartior de munca la Casa de pensii Bucuresti? Ultima data cand am intrebat (etaj 2 cam. 3) au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Copie carnet de munca. adriana_ast2003 adriana_ast2003 Copie dupa carnetul de munca stampilat conform cu originalul este valabila la somaj? Mentionez ca angajatorul ne-a transmis ca originalul se afla inca la ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca clement23 clement23 Buna ziua, Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta). Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la ... (vezi toată discuția)