Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot sa-mi recuperez banii de la un avocat

am angajat un avocat cu suma de 2000 lei sa ma reperezinte in instanta la un proces .
Acesta nu a participat la primul termen pentru ca a fost la alt proces in alt oras si sigur a uitat acolo fiind vorba de o suma mai mare .
Dupa o discuite amiabila acesta refuza sa imi inapoeze banii spunand ca se mai intampla si deastea.
Cel mai recent răspuns: dmtrnt , utilizator 00:16, 20 Ianuarie 2012
In discutia dvs cu avocatul, acesta refuza sa mai introduca actiunea, sau a zis ca o va introduce acuma? (avand in vedere neprezentarea datorita unui alt proces).
refuza dar acum am aflat adevarul pt ca sotia dansului apara partea cealalta prin firma sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocatul jery jery Buna ziua Va scriu in legatura cu o problema. Sunt parte vatamata intr-un proces penal. Am incheiat un ctr cu un avocat , i-am platit o suma , am primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie la o amenda pentru tulburarea linistii publice vieriteiramona vieriteiramona Buna ziua, am 20 de ani si mi-am serbat ziua de nastere la barul unde pe atunci eram administrator si asociat la o firma.S-a intamplat in 2013 septembrie, ... (vezi toată discuția)
Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna ziua.este normal ca avocatul meu sa taraganeze inceperea procesului de mostenire spunand ca incearca sa solutioneze amiabil dar ca nu o poate deranja cu ... (vezi toată discuția)