avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate primara
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate primara

Cine ma ajuta si pe mine? La 14 30 ma duc la in interviu pe postul de operator pc, contabilitate primara. Cam ce ar trebui sa stiu sa fac?Facturi, nir-uri, registre,etc?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 12:38, 18 Ianuarie 2012
Da, cam asa. N-ar strica sa stii si cum se intocmeste registrul de casa :yes:
Apoi, da NIR-uri, poate fise de magazie, bonuri de consum, poate ceva legat si de operarea inregistrarilor din banca, cum se face un OP., borderou pentru CEC-uri..
Da, trebuie sa stiti cum se completeaza o factura - si cum se calculeaza TVA (daca e cazul) - cum se completeaza un aviz (pentru clienti), chitante; sa completati NIR, registrele (jurnal de vanzari, de cumparari, registrul de casa), bonuri de consum...

Cam acestea imi vin in minte acum...

Probabil ca TVA la facturi calculeaza programul... :)

Bafta!!!
:luck:
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Conditiile in care se completeaza nir la pfa ContSters60237 ContSters60237 Doresc sa stiu ce fac apoi cu aceasta factura pt a o inregistra in contabilitate? O inregistrez in registrul de intrari marfuri sau trebuie trecuta si in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)