Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calcul diferenta taxa poluare

Daca in septembrie 2008 am platit pentru o autoutilitara sub 3,5 tone o taxa de 1600 euro, iar conform noi taxe valoare este de 400 euro, pot recupera toata diferenta de 1200 euro?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnthebest , utilizator 18:26, 24 Ianuarie 2012
Daca taxa auto, pe care ati platit-o in perioada 1 iulie 2008 si pana la data de intrare in vigoare a acestei noi legi, este mai mare decat taxa rezultata din aplicarea noilor prevederi, legea ofera posibilitatea de a va primi inapoi diferenta de taxa platita, daca veti face o cerere in acest sens la organul fiscal competent.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Va este util si acest topic deschjis astazi in forum:

www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la restituirea unor sume din taxa auto conform legi 9/2012 davidmarius davidmarius Buna as dori sa va cer parerea daca ma incadrez si eu aici in aceasta lege. 9/2012.privind restituirea unor sume din taxa auto. Am cumparat o masina an ... (vezi toată discuția)
Despre restituirea taxei auto jean59 jean59 eu am aflat urmatoarele : proiectul de lege privind noua taxa de poluare aduce si vesti bune pentru soferi. Astfel, daca taxa auto, pe care ati platit-o in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto autoutilitara nkq_2007 nkq_2007 la inceputul lui 2009 am inscris in circulatie o autoutilitara cumparata din Uniuneaa Europeana cu anul de fabricatie 2002;euro 3(pina in 3,5 tone).am platit ... (vezi toată discuția)