avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii medii-studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii medii-studii superioare

Avem un salariat care a fost referent,studii medii.Anul acesta a absolvit facultatea .
Cum trebuie sa procedam pentru a ocupa postul de referent studii superioare.Direct ,prin transformarea postului sau trebuie sa organizam concurs...???? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:53, 29 Octombrie 2008
Cititi Ordinul nr.10.280 publicat in Monitorul Oficial nr.698/14.10.2008
Se organizeaza concurs.
Functionarii publici incadrati pe functii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o forma de invatamant superior de lunga durata, studii universitare de licenta sau o forma de invatamant superior de scurta durata, in specialitatea in care isi desfasoara activitatea, trebuie sa prezinte diploma de absolvire sau, dupa caz, adeverinta care sa ateste absolvirea unei forme de invatamant superior de lunga durata, de scurta durata sau a studiilor universitare de licenta, precum si o cerere de inscriere la examenul de promovare in clasa, in termen de 5 zile de la data afisarii.
Noi nu avem calitatea de functionari publici!Suntem salariati ai unei institutii care este finantata de catre Primarie.
Nu este mai simplu sa fie promovat angajatul?
lia19 a scris:

Noi nu avem calitatea de functionari publici!Suntem salariati ai unei institutii care este finantata de catre Primarie.



In acest caz, absolventii invatamantului superior de lunga sau de scurta durata care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite, la care se asigura o crestere cu pana la 20% a salariului de baza avut.
sau
Promovarea in conditiile legii a persoanelor care au absolvit studii de nivel superior intr-un domeniu care sa cuprinda activitatea respectiva se face prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior.

Alte discuții în legătură

Promovare clasa tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa [trecerea pe studii superioare] ioanaciulei ioanaciulei cum poate fi promovat in clasa un referent superior si care este cresterea salariala in procente? (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)