avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROMOVAREA IN CLASA [TRECEREA PE STUDII SUPERIOARE]
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROMOVAREA IN CLASA [TRECEREA PE STUDII SUPERIOARE]

cum poate fi promovat in clasa un referent superior si care este cresterea salariala in procente?
Cel mai recent răspuns: Nãstase Cristian-Mihail , Consilier juridic 13:57, 5 Decembrie 2012
Este vorba despre personal contractual sau functionar public?
EXAMENUL DE PROMOVARE în clasă constă în 3 etape, după cum urmează:
a) verificarea îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 1, alin. (1) şi la art. 2 din Regulamentul-cadru aprobat prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici nr. 1900/2007;
b) proba scrisă;
c) interviul.
COMISIA DE EXAMEN constituită la nivelul Primăriei se întruneste în vederea verificării îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 1, alin. (1) şi la art. 2 din Regulamentul-cadru pentru organizarea examenului de promovare în clasă a funcţionarilor publici încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o formă de învăţământ superior de lungă sau de scurtă durată în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea, aprobat prin Ordinul Preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici nr. 1900/2007, şi anume:
- la examenul de promovare în clasă a funcţionarilor publici pot participa funcţionarii publici încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o formă de învăţământ superior de lungă sau de scurtă durată în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea;
- examenul de promovare în clasă se organizează de către autoritatea sau instituţia publică în care îşi desfăşoară activitatea funcţionarul public, conform Regulamentului – cadru.
- funcţionarii publici încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o formă de învăţământ superior de lungă sau de scurtă durată în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea, trebuie să prezinte diploma de absolvire sau, după caz, adeverinţa care să ateste absolvirea unei forme de învăţământ superior de lungă sau de scurtă durată, precum şi o cerere de înscriere la examenul de promovare în clasă, în termen de 5 zile de la data afişării.
În cadrul aparatului de specialitate al xxx îşi desfăşoară activitatea:
1. Doamna y – referent , şi a absolvit o formă de învăţământ superior de lungă durată în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea.
Aceasta a prezentat:
1. ADEVERINŢA nr. eliberată de UNIVERSITATEA , prin care se atestă faptul că doamna y absolvit Facultatea de , specializarea k cu examen de licenţă, sesiunea iulie Prin cererea nr. înaintată Primarului , doamna y a solicitat trecerea pe un post corespunzător studiilor absolvite.
COMISIA DE EXAMEN a verificat următoarele condiţii de participare la examenul de promovare în clasă:
1) funcţionarii publici menţionaţi mai sus a absolvit o formă de învăţământ superior de lungă durată;
2) funcţionarii publici au absolvit o formă de învăţământ superior de lungă durată în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea.
3) funcţionarii publici au depus cererea de înscriere la examenul de promovare în clasă în termen de 5 zile de la data afişării ( ANUNŢ ), şi anume:
- cererea nr.a doamnei y

REZULTATELE
Verificării îndeplinirii condiţiilor de participare la examenul de promovare în clasă a funcţionarului public
2.y – Referent, - ADMIS

COMISIA DE EXAMEN:

1. - preşedinte
2. - membru
3. - membru
4. – membru
5. - membru

Secretarul comisiei de concurs
- consilier superior

eu am avansat in clasa anul trecut
dacă doriti, va trimit prin mail tot ce am facut eu

salariul este stabilit de og 6/2007, modificată - salariul de la 01.10.2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa ContSters95148 ContSters95148 Sunt referent,clasa III, grad superior, treapta III, cu 1 an vechime in functie. Va rog sa-mi spuneti: daca am absolvit Facultatea de Inginerie si Management ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea problema: - o colega a absolvit o facultate de Administratie Publica si a facut cerere prin care solicita ... (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)