avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare clasa

Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil Bucuresti, ciclul I Bologna de 3 ani, promotia 2006-2009 cu examen de licenta 2009.
INTREBARE :In vederea promovarii in conformitate cu studiile absolvite ( fara sa se puna problema transformarii postului ) va rog sa-mi precizati cum sunt considerate studiile : de scurta durata -SSD sau de lunga durata - S si in ce clasa de salarizare I sau II pot fi promovata.( avand in vedere prev Lg 84/1995 si Lg 288/2004 si lg 188/1999 ).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: klaudia772001 , utilizator 10:24, 18 Noiembrie 2009
Conform Ordinului nr.10280/2008:
Art. 1. - (1) La examenul de promovare in clasa a functionarilor publici pot participa functionarii publici incadrati pe functii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o forma de invatamant superior de lunga durata, studii universitare de licenta sau o forma de invatamant superior de scurta durata, in specialitatea in care isi desfasoara activitatea.
In cazul acesta se considera ca studii universitare de licentă si după un examen de promovare în clasa si aprobarea de la agentia functionarilor publici treceti in clasa de salarizare I , CONSILIER , asistent și cred ca treapata a treia de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici mihaitaene mihaitaene Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializarea Administratie Publica, ciclul I Bologna, promotia 2009. Acum am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)