avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate la banca

O data cu desfintarea celor 67 de spitale din Romania......am ramas ..somer, Primesc 492 lei ajutor de somaj. ratele mele insumate ajung cam la 800 lei.Pt ca nu am reusit sa achit la timp ratele 2 banci au anulat contractul de credit si vor sa le restitui toata sumaplus dobanzi si penalitati. in conditiile in care in urma divortului care a avut loc acum 6 ani nu am mai ramas cu bunuri mobile sau imobile pe care sa le pot vinde pentru a achita aceste debite ....Am inteles ca in conditiile in care imi gasesc ceva de lucru nu pot face un alt imprumut pt a achita aceste debite pt ca ....sunt rau platnic. iar banca vrea toti banii... Ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 16:20, 24 Ianuarie 2012
Cand veti avea salariu, vi se pune poprire pe salariu. Vi se va retine 1/3 din el, cam asta e tot ce vi se poate intampla
Multumesc....sarutmana
In momentul in care veti fi din nou in posibilitate de plata, se poate face direct o intelegere de esalonare astfel incat sa nu ajunga la a pune poprire pe conturi/salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - contract de credit cu buletinul Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in speta, debitorul a incheiat un contract de credit cu buletinul in 2005 pentru suma de 8.000 lei, din care a achitat vreo doua rate, dupa care si-a insusit ... (vezi toată discuția)
Titlu de executare georgia2 georgia2 Am un titlu de executare pt niste restante la intretinere, am achitat debitul in totalitate, dar au ramas penalitatile.Apartamentul are ipoteca pe 20 de ani, ... (vezi toată discuția)
Datorie banca stefcriss2002 stefcriss2002 am o datorie de 2600 ron la cardul de credit cetelem.....as vrea sa stiu care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla dc nu platesc datoria....... ... (vezi toată discuția)