avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

am o datorie de 2600 ron la cardul de credit cetelem.....as vrea sa stiu care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla dc nu platesc datoria.......
In instanta ce verdict se poate da
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 13:16, 19 Mai 2011
in cazul in care nu va respectati conditiile contractuale,creditorul poate sa solicite rezilierea contractului si prin instanta sa va oblige a achita integral debitul ramas neachitat,penalitatile aferente,inclusiv cheltuielile de judecata.se va ajunge la final la executarea silita(prin poprire de salariu,scoaterea la vanzare a bunurilor mobile/imobile,etc).
de asemenea,veti fi introdus in banca de date a rau platnicilor si timp de 7 ani nu mai puteti practic antama vreun alt credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu nicu2769 nicu2769 am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea. (vezi toată discuția)
Sunt executat silit dosansorin dosansorin In 2005 am cumparat de la [editat] niste produse in valoare de 2600 lei. Am platit pana in 2010 6000 lei , iar acuma ma executa silit pentru 12000 lei. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca am credit pe numele meu dar nu am folosit eu banii? elya24 elya24 acum 4 ani am facut un imprumut la banca de 10.000 euro dar nu am folosit eu banii.la mom.respectiv am facut o hartie la notar in care specifica ca nu am ... (vezi toată discuția)